Selskabsomdannelse

Optimering af selskabsstruktur
Er din virksomhed vokset, fusioneret, eller har den været igennem en anden form for forandring?

Fusion, omstrukturering og selskabsomdannelse
Nu-Revi kan være behjælpelig med at tilrettelægge den optimale struktur for virksomheden. Vi har stor erfaring med fusion og omstrukturering af virksomheder og selskabsomdannelse, hvor formålet er at sikre dig og din virksomheds fremtid.
Den bedste rådgivning opnås, når vi ikke blot har forståelse for din forretning, men også for hele din økonomiske situation gennem/efter fusion og omstrukturering af virksomhed og selskabsomdannelse.
Derfor sætter vi os ind i dine tanker og behov, og vi ser på dine økonomiske mål for virksomheden såvel som for din privatøkonomi.

Samarbejde med advokat ved omstrukturering af virksomhed
Vi arbejder sammen med førende advokatfirmaer og kan således tilbyde full scope-rådgivning i alle spørgsmål vedrørende organisering, fusion og omstrukturering af din virksomhed og evt. selskabsomdannelse.

Nu-Revi vægter ærlighed højt, og vi overholder altid alle aftaler med vore kunder. Derfor kan du være sikker på, at der ikke kommer ekstraregninger eller andre ubehagelige overraskelser, hvis du tager os med over selskabsomdannelsen og fusion og omstrukturering af din virksomhed.