Kompetencer

Vi håndterer flere forskellige opgaver

Nu Revi har flere års erfaring og har gennem tiden løst en bred vifte af opgaver for både små og mellemstore virksomheder.
Blandt de opgaver, vi udfører inden for revision, er:

Selskabsomdannelse & Fusion og omstrukturering af virksomhed
• Revision
• Skatterådgivning
• Regnskab
• Bogføring

Nu Revi har fokus på professionel økonomisk rådgivning, idet vi lægger vægt på at fungere som en konstruktiv sparringspartner for virksomhedernes ledelse.

Vi tilbyder en personlig, kvalitetsbetonet og hurtig service med kunden i centrum, fordi vi vægter den personlige kontakt til vore kunder meget højt.

Gode resultater

Derfor løser vi gerne opgaven med fysisk tilstedeværelse i din virksomhed under hele processen, så vi opnår den bedst mulige dialog og forståelse for virksomheden.
Det sikrer et optimalt resultat, og det er din garanti for, at alle detaljer er tilset hele vejen igennem.

Nu Revi udfører naturligvis arbejdet under stor diskretion, så det ikke er til gener for din daglige drift af virksomheden.
På den måde er vi nærværende og engageret rådgivende revisorer for vore kunder, og vi har en stor forretningsmæssig forståelse.

Loyale kunder 

Vi kan således tilbyde mere end blot en revisionspåtegning. Nu Revi har altid fokus på at udvikle og vedligeholde antallet af loyale kunder og medarbejdere for derigennem at sikre vore kunder en kontinuerlig og kompetent rådgivning.

Vi bestræber os altid på, at vor rådgivning og vor ydelser skal være værdiskabende for vore kunder.
Derfor har vi konstant fokus på efteruddannelse, IT og videreudvikling af knowhow, styrkelse af vore internationale relationer og et sundt arbejdsmiljø for vore medarbejdere.